Ecranul de start / Parteneri

Parteneri

MEGATECH Trading & Consulting este unul dintre cei mai importanti furnizori specializati in oferirea de echipamente de inalta tehnicitate, solutii si servicii in domeniul automatizarilor industriale. Asiguram servicii de consultanta, proiectare, executie, programare, instalare si service, pe tot teritoriul Romaniei, la cele mai inalte standarde, fiind acreditati ISO 9001 de catre TUV Thuringen Germania.
De-a lungul timpului, si-au diversificat activitatea, oferind produse si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi cat mai competitive, clientilor din tara si strainatate, din diferite ramuri industriale si nu numai.

Principalul domeniu de activitate al firmei Imperial Electric il constituie proiectarea, realizarea si punerea in functiune a unor sisteme complexe de monitorizare si control, cu aplicatii in domeniul automatizarilor industriale si echipamentelor de masurare si testare.

Calitatea sistemelor realizate, asigurarea unei perioade de garantie cuprinse intre 12 si 36 de luni de la punerea in functiune la utilizator, precum si a unui program de service postgarantie pe baze contractuale, instruirea personalului beneficiarilor (pentru ca acestia sa-si poata dezvolta singuri, daca doresc, noi aplicatii) constituie elementele definitorii ale modului in care IMPERIAL ELECTRIC SA isi concretizeaza relatiile cu beneficiarii. Aceste elemente au condus la cresterea increderii in sistemele produse de IMPERIAL ELECTRIC SA, asigurand astfel o penetrare crescanda pe piata romaneasca, precum si o diversificare si dezvoltare rapida a ariei de aplicatii.

Abas ERP este cel mai bun sistem de gestiune productie care optimizeaza procesele de afaceri din companiile mici si medii la nivel global.  abas ERP este complet localizat pentru piata din Romania.
Alegand abas ERP productie optati pentru competenta, continuitate si tehnologie de prima clasa. Software-ul abas ERP este flexibil, customizabil si reprezinta o investitie sigura in viitorul companiei. Software-ul german este oferit in 28 de limbi.
Dezvoltat de compania germana abas Software AG, cu experienta de  30 de ani pe piata aplicatiilor de gestiune a afacerii, abas ERP este solutia aleasa de peste 3000 companii in toata lumea si peste 50 in Romania.

ARILOG ste o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.

Microsoft Corporation  este o companie americană, cea mai mare producătoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajați în mai mult de 100 de țări. Deseori numele firmei se prescurtează „MS”. Are sediul în Redmond, Washington, SUA. Este o companie care dezvoltă, produce, licențiază și face întreținerea la o gamă largă de servicii în principal legate de calculatoare.

Comunitatea ERP  gazduieste si promoveaza solutii complete ERP (Enterprise Resource Planning) pentru orice companie, alaturi de aplicatii de Business Intelligence (BI), Customer Relationship Management (CRM), Sales Force Automation (SFA), Warehouse Management System (WMS), Supply Chain Management (SCM) si nu numai.

Comunitatea ERP va ajuta sa intelegeti cum functioneaza fiecare din aceste aplicatii, separat si integrat si va usureaza procesul de evaluare si selectie a sistemelor Enterprise Resource Planning.