Prima pagină / Parteneri

Parteneri

ARILOG este o asociație profesională fondată în anul 2002 care promovează în mod constant educația continuă în logistică și supply chain management.
Cele mai importante obiective ale asociației sunt:
# dezvoltarea constantă a platformei de comunicare pentru membrii săi;
# promovarea bunelor practici din domeniu;
# susținerea și încurajarea schimbului de cunoștințe profesionale în randul profesioniștilor industriei.

Principalul domeniu de activitate al firmei Imperial Electric il constituie proiectarea, realizarea si punerea in functiune a unor sisteme complexe de monitorizare si control, cu aplicatii in domeniul automatizarilor industriale si echipamentelor de masurare si testare.

Calitatea sistemelor realizate, asigurarea unei perioade de garantie cuprinse intre 12 si 36 de luni de la punerea in functiune la utilizator, precum si a unui program de service postgarantie pe baze contractuale, instruirea personalului beneficiarilor (pentru ca acestia sa-si poata dezvolta singuri, daca doresc, noi aplicatii) constituie elementele definitorii ale modului in care IMPERIAL ELECTRIC SA isi concretizeaza relatiile cu beneficiarii. Aceste elemente au condus la cresterea increderii in sistemele produse de IMPERIAL ELECTRIC SA, asigurand astfel o penetrare crescanda pe piata romaneasca, precum si o diversificare si dezvoltare rapida a ariei de aplicatii.

La HAVI, lucrăm în culise pentru a conecta oamenii cu idei, date cu perspective, ofertă cu cerere, restaurante cu livrări și, în cele din urmă, oamenii cu produsele pe care le iubesc. Aceste conexiuni ajută clienții să se bucure de momentele mici – acelea care diferențiază experiența ta în fiecare zi în restaurante, magazine, mașini și case din întreaga lume.

MEGATECH este partenerul Dumneavoastra pentru implementarea in procesul de productie si nu numai, a unor solutii noi, performante si fiabile. Cu ajutorul experientei noastre in domeniul automatizarilor industriale va sprijinim activ pentru cresterea productivitatii, a competitivitatii si diminuarea costurilor si consumurilor.

Renovatio este o companie tanara si dinamica, dezvoltata din pasiune pentru energia din surse regenerabile si tehnologii inovative. Renovatio s-a angajat intr-o politica de inovare continua si grija fata de mediul inconjurator. Suntem pionieri in industria regenerabila din tara noastra, prin dezvoltarea primelor parcuri eoliene si fotovoltaice.

Credem intr-un viitor in care transportul ecologic va capata o amploare din ce in ce mai mare, de aceea vom continua si vom accelera investitiile la nivel national pentru realizarea infrastructurii necesare.

DB Schenker este una dintre cele mai mari și mai prestigioase companii de logistică din lume. Cu sediul central în Germania, compania este parte a grupului Deutsche Bahn și oferă o gamă completă de servicii logistice, inclusiv transporturi terestre, aeriene, maritime și feroviare, gestionarea lanțului de aprovizionare, servicii de depozitare și distribuție.